31 Травня 2018

Міжнародний сертифікат управління якістю ISO 13485:2015

Міжнародний сертифікат управління якістю ISOКомпанія "САТВА" впровадила систему менеджменту якості стосовно проектування, виробництва та збуту стоматологічного обладнання та успішно пройшла сертифікаційний аудит органом по сертифікації ДП "Укрметртестстандарт" в національній системі України.

За результатами сертифікації компанія отримала сертифікати відповідності системі менеджменту якості, які відповідають вимогам міжнародного стандарту EN ISO 13485:2012, IDT та національного стандарту ДСТУ EN ISO 13485:2015.

Сертифікація за стандартом ISO 13485: 2015 забезпечує пріоритетну позицію компанії "САТВА" серед виробників стоматологічного обладнання в Україні.

Впровадження системи менеджменту якості у відповідності до вимог стандарту ISO 13485:2015 дозволило нашій компанії значно покращити рівень ефективності управління та контролю системи виробничих процесів та документообігу.

Відповідність міжнародним стандартам – нелегкий, але дуже необхідний крок для успішного ведення бізнесу на українському та міжнародному ринку.

Ми його впевнено зробили і не плануємо зупинятися на досягнутому!

Міжнародний сертифікат управління якістюСертифікат оцінювання відповідності    

Швидке замовлення
грн.
Модифікація
Ваше ім'я:*
Телефон:*
Ваша пошта:
×
Дізнатися ціну
Модифікація
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логін
×
×
Повідомити коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×